За нас

Фирма „Стройкомплект-МД“ ООД е създадена през ноември 1993 година в Стара Загора. Започва дейността си със строително-монтажни и ремонтни работи, технически експертизи и консултации на граждани, фирми и обществени организации, извършва проектантска дейност. Изпълнява ВиК и електрически инсталации на жилищно и промишлено строителство и реконструкции.

През 1997 година фирмата разширява дейността си в областта на търговията – открива магазин за осветителни тела, консумативи, електроапаратура, кабели и проводници. През 1999г отваря врати и втори модерен триетажен магазин.

2003 и 2008 открива два магазина в София. През 2011 година започва работа и трети магазин в Стара Загора. С цел развиване на перфектна търговска дейност фирмата полага огромни усилия в обучения и  специализации на служителите, за да бъдат удовлетворени изискванията на всички клиенти.

„Ние знаем, че най-ценният капитал на КОМФОРТ са нашите служители. Когато те се чувстват щастливи и удволетворени да работят при нас, ние знаем, че сме си свършили добре работата. Всички служители на магазини КОМФОРТ са изключителни професионалисти, на които можем да разчитаме на 100%.“

Фирмата работи само с доказани с качеството си марки: Schneider Electric, Obo Bettermann, Legrand, Chint, Mutlusan. Предлага само български кабели.

Фирма „Стройкомплект-МД“ ООД е вносител на австрийските осветителни тела Globo Lighting и румънските Smarter и Redo. Работи и с всички марки, които се предлагат в България.

Консумативи и промишлено осветление – Phillips, Osram, Ultralux, Vivalux.

Производител на висококачествени електрически табла по схеми.

търговска площ

магазина

служители